Denizbank

Denizbank Bakiye Sorgulama

Bakiye tutarını merak ettiğiniz Denizbank’taki hesaplarınız için nasıl bakiye sorgulama yapabilirsiniz? Denizbank müşterileri sahip oldukları vadeli ve vadesiz hesaplarındaki toplam bakiyeyi öğrenmek istediklerinde birkaç farklı yöntemi kullanabiliyorlar. Denizbank bakiye sorgulama hakkında merak ettiklerinizin tamamını yazımızda bulabilirsiniz.

İstenilen Her An Denizbank’taki Hesap İçin Bakiye Sorgulama Yapabilir mi?

7 gün 24 saat yapılabilen bankacılık işlemleri olduğu gibi sadece belirli zaman aralıklarında yapılabilen işlemler de vardır. Bakiye sorgulama, Denizbank’ın sunduğu tüm kanallardan 7 gün 24 saat yapılabilecek hizmetler arasında yer alıyor. Elbette bakiye sorgulama için en pratik yöntemler internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları. Konumunuzu değiştirmeden dilediğiniz an tüm hesap bilgilerinize ulaşabilmeniz mümkün.

Denizbank Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Denizbank, şubelerden, ATM’lerden, internet bankacılığından, mobil bankacılıktan, telefon bankacılığından ve SMS ile bakiye sorgulamanıza imkan sağlıyor.

Denizbank Şubelerinden Bakiye Sorgulama

Denizbank’ın ülkemizde ve yurtdışında olmak üzere toplam 752 adet şubesi bulunuyor. Ülkemizin her ilinde bir Denizbank şubesi mevcut ve bu şubelerden kolaylıkla bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Bakiye sorgulama çok kısa sürecek bir işlemdir ve hem gişeden hem de bireysel müşteri temsilcilerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Normal şartlarda bir Denizbank şubesine gittiğinizde gişe işlemleri için sıra almalı ve sıra size geldiğinde kimliğinizi vererek hesabınızdaki mevcut bakiyeyi öğrenmek istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz hesabınızın bakiye bilgisini yazılı olarak da alabilirsiniz.

ATM’lerden Bakiye Sorgulama

Denizbank pek çok şubenin yanı sıra pek çok ATM ile de müşterilerine kesintisiz bankacılık hizmeti sunuyor. Artık para çekmekten çok daha fazlasını yapabildiğiniz Denizbank ATM’lerine giderek bakiye sorgulama da yapabilirsiniz. Ayrıca Denizbank’ın PTT ile yapmış olduğu işbirliği kapsamında PTT ATM’lerini de kullanabilirsiniz. Toplamda 3700’ü aşkın ATM ile bakiye sorgulama hizmetine kolayca ulaşabilirsiniz. Banka kartınızı ATM’ye yerleştirip şifrenizi girdikten sonra “Hesap İşlemleri” sekmesinin altından “Bakiye Görüntüleme” seçeneğine tıklayarak bakiye sorgulama yapabilir ve dilerseniz bilgileri yazılı olarak alabilirsiniz. Size en yakın Denizbank ATM’sini öğrenmek için https://www.denizbank.com/sube-ve-atmler/ linkine tıklayabilirsiniz.

 

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıktan Bakiye Sorgulama

Denizbank internet bankacılığından bakiye sorgulamak için öncelikle  kullanıcı adınız veya T.C. kimlik numaranız ve parolanızla sisteme giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra “Hesap Yönetimi” menüsün altında yer alan “Hesap Bilgileri” alt menüsüne girip hesaplarınızın bakiye bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Denizbank’ın MobilDeniz adı ile hizmete sunduğu mobil bankacılık uygulamasından da aynı şekilde bakiye sorgulamak mümkün. Uygulamaya giriş yaptığınızda açılan ana sayfada finansal bilgilerinizin özeti ile birlikte hesap bakiyenizi de görebilirsiniz. Hesaplarınızı daha detaylı incelemek için “Hesaplar” seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Telefon Bankacılığı İle Bakiye Sorgulama

0850 222 0 800 numaralı Denizbank telefon bankacılığını arayarak da bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Bakiye sorgulama işlemi sesli yönlendirme ile yapabileceğiniz işlemlerin arasında yer alıyor. Sanal asistan “Deniz” sizin komutlarınıza göre sizi ilgili menüye yönlendirecektir. Sisteme giriş yaptıktan sonra “hesap bakiyesi öğrenme” dediğinizde doğrudan bakiye sorgulama adımına yönlendirilebilirsiniz.

SMS İle Bakiye Sorgulama

Denizbank SMS ile bakiye sorgulama hizmetini banka kartı bilgilerinizi kullanmanız koşulu ile sağlıyor. Denizbank’tan almış olduğunuz “Paracard” isimli banka kartınıza bağlı olan hesabınızın bakiyesini SMS ile sorgulayabilmeniz mümkün. Bunun için  telefonunuzun mesaj kısmına “HESAP” yazıp boşluk bırakarak banka kartınızın son 4 hanesini yazıp 3280’e göndermelisiniz. Karta bağlı bulunan hesabınızın toplam bakiyesi size SMS olarak iletilir. Kartınıza bağlı ek hesabınız da varsa size gelen bakiye ek hesabınızın da dahil olduğu toplam bakiyedir.

Yorum Yap