İş Bankası

İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu

İş Bankası kredi kartı başvurularını farklı kaynakları kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Maximum kart ve Maximiles, İş Bankası’nın en bilinen kredi kartlarıdır. Bu kartların yanı sıra, İş’te Üniversiteli, İş Bankası MercedesCard ve Maximum TEMA Kart bankanın diğer kredi kartı seçenekleridir.

İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu Yapma Yolları

  • İnternet üzerinden kolayca İş Bankası kredi kartlarından bir tanesine başvuru yapabilirsiniz. Üstelik İş Bankası müşterisi olmanıza gerek yok. Bunun için, İş Bankası Hızlı Kredi Kartı Başvurusu internet sayfasına giriş yapmalısınız. Söz konusu sayfada, İş Bankası’nın bütün kredi kartı seçenekleri bulunmaktadır. Bunlardan başvuru yapmak istediğinizi seçip, T.C. Kimlik Numarası, Cep Telefonu Numarası ve Aylık Ortalama Gelir bilgilerinizi giriniz. Başvuruyu tamamlamak için, Başvurumu tamamlamak için aranmak istiyorum ve Başvuru değerlendirmemi hızlandırmak için formdaki ek bilgileri doldurmak istiyorum seçeneklerinden bir tanesini seçiniz, Kişisel verilerin korunması politikasını okudum ve bilgilendirildim seçeneğini işaretleyiniz. Başvur butonuna basmadan önce Doğrulama Kodu’nu doğru girdiğinizden emin olunuz. Başvuru işlemini tamamladığınızda, İş Bankası tarafından sizinle iletişim kurulacaktır.
  • Kredi kartı başvurusu için, herhangi bir İş Bankası şubesine de başvuruda bulunabilirsiniz.
  • İş Bankası müşterileri, internet bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığı ile de kolayca kredi kartı başvurusu yapabilirler.

İş Bankası İnternet Bankacılığı ile Kredi Kartı Başvurusu

  • İnternet bankacılığı ile başvuru yapabilmeniz için, isbank.com.tr üzerinden internet bankacılığı hizmetine giriş yapmanız gerekmektedir. (İnternet Bankacılığı şifre alma işlemi için: İş bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma)
  • Size özel internet bankacılığı sayfasına giriş yaptıktan sonra, sol menüde yer alan Başvuru-Ürünler seçeneğine tıklayınız.
  • Fareyi, genişleyen menüde yer alan, Kredi Kartı seçeneğinin üzerine getiriniz. Açılan seçeneklerden Başvuru’ya tıklayınız. Böylece Kredi Kartı Başvuru sayfası açılacaktır.
  • Kredi Kartı Başvuru sayfasında, başvuru yapmak istediğiniz kredi kartının üzerine tıklayınız.
  •  Aylık Ortalama gelir bilginizi giriniz.
  • Başvuru esnasında, Başvurumun tamamlanarak ek bilgiler için tarafıma ulaşılmasını istiyorum ve Başvurumun değerlendirmesini hızlandırmak için ek bilgileri doldurmak istiyorum seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.
    • İlk seçeneği seçip, Devam butona tıklamanız durumunda bir onay sayfası açılacaktır. Bu sayfadaki Onayla butonuna tıklayarak başvurunuzu sonlandırınız.
    • İkinci seçeneği seçip Devam butonuna tıklamanız durumunda, sizden ek bilgiler istenecektir. Bu bilgiler; iletişim bilgileriniz, iş bilgileriniz, başvuru yaptığınız kredi kartı hakkında bilgiler (hesap kesim tarihi vb. ) ve Ek kart bilgileridir. Bu bilgileri girerek devam edip başvurunuzu tamamlayınız.

Ek bilgileri tamamlamanız, kredi kartı başvurunuzun daha hızlı bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunacaktır.

İş Bankası Mobil Bankacılık ile Kredi Kartı Başvurusu

  • Cep telefonunuzdan İş Bankası mobil uygulamasını çalıştırınız ve giriş yapınız. Giriş şifreniz internet bankacılığı şifresi ile aynıdır.
  • Ana sayfanın sol üste köşesinde yer alan menü ikonuna (üst üste 3 yatay çizgi) tıklayarak menüyü açınız.
  • Menüden, BAŞVURULAR seçeneğine tıklayınız.
  • Başvurular menüsünden KREDİ KARTI seçeneğine tıklayınız.
  • Başvuru yapmak istedğiniz kredi kartını seçiniz.
  • Cep telefonu numarası ve aylık net gelir bilgilerinizi giriniz, kredi kartı ile ilgili sözleşmeyi onaylayınız ve Devam butonuna basınız.
  • Açılan son sayfada, ONAYLA butonuna basarak başvuruyu tamamlayınız.

İş Bankası üyesi olduğunuz dernek ya da kuruluşun logosunu barındıran Maximum kart hizmeti de vermektedir. Bu tipte bir karta SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Anlaşmalı Kulüp / Dernek / Kuruluş Anahtar kelime
Bursaspor Kulübü BURSASPOR
Samsunspor Kulübü SAMS
Adana Demirspor Kulübü ADSK
Büyük Kulüp Derneği* BUYUKKULUP
Sarıyer Spor Kulübü SARIYER

Yukarıdaki kulüp, dernek ya da kuruluşa üyeyseniz, logolu Maximum kart başvurusu yapabilmek için, “Anahtar kelime” boşluk “TCKN” nizi yazıp 4402‘ye SMS göndermeniz yeterlidir.

Bursaspor üyesi bir kişi için örnek SMS: 

BURSASPOR 11111111111

*** Logolu Maximum kart başvurusu yapabilmeniz için, söz konusu kulüp, dernek ya da kuruluşa üye olmanız zorunludur.

Bonus:

İş Bankası Kredi Kartı Aidat Ücretleri başlıklı yazımızı okuyarak, İş Bankası kredi kartlarının güncel yıllık aidat ücretlerini öğrenebilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorum Yap