Bankacılık İşlemleri QNB Finansbank

QNB Finansbank Kartsız Para Çekme ve Yatırma

QNB Finansbank müşterileri çok sayıdaki ATM’den gerektiğinde kartsız olarak para çekebildikleri gibi yine gerektiğinde bu ATM’lere kartsız olarak para yatırabiliyorlar. Sadece QNB Finansbank müşterileri değil, QNB Finansbank’ta hesabı bulunmayıp da QNB Finansbank’taki hesap sahiplerine para göndermek isteyenler de kartsız para yatırma yollarını kullanabilir. Hem kartsız para yatırma hem de kartsız para çekme yollarını detaylı bir şekilde incelediğimiz yazımızı okuyarak siz de bilgi sahibi olabilirsiniz.

QNB Finansbank Kartsız Para Yatırma

QNB Finansbank ATM’lerine kartsız olarak para yatırmak sizi çok zorlamayacak bir işlem. Çoğu banka ATM’sinde kartsız olarak para yatırma işlemi aynı şekilde yapılıyor.

  • QNB Finansbank ATM’sine gidiniz ve kartsız işlem menüsü için “Giriş” tuşuna basınız.
  • Açılan menüden “Para Yatırma” başlığına tıklayınız.
  • Bu kez açılacak olan yeni ekrandaki bilgileri doğru bir şekilde doldurun.
  • Sizin T.C. kimlik numaranız ve telefon numaranız ile birlikte alıcı kişinin hesap numarası veya IBAN’ı gereklidir.
  • QNB Finansbank ATM’lerinden HSBC Bank müşterilerinin hesaplarına da para yatırılabilir.
  • Gerekli bilgiler girildikten sonra işleme devam edilir. Açılan para haznesine yatırılacak olan tutar yerleştirilir.
  • ATM para sayımını yaptıktan sonra ekranda görünen tutar ile sizin göndereceğiniz tutar aynı ise işleminizi onaylayın ve para yatırma işlemini tamamlayın.

QNB Finansbank Kartsız Para Çekme

QNB Finansbank kartsız para çekme işlemi için ATM’lerinin kartsız işlem menüsünde iki farklı alternatif sunuyor. Dilerseniz QR kod ile veyahut dilerseniz de telefonunuza kısa mesaj ile gelen referans kodu ile paranızı QNB Finansbank ATM’lerinden kartsız olarak çekebilirsiniz.

Telefona Gelen Parayı QNB Finansbank ATM’sinden Kartsız Çekme

QNB Finansbank ve Enpara müşterileri dijital kanallardan başkalarının telefon numaralarına para gönderebiliyorlar. Sizin de telefon numaranıza bir QNB Finansbank ya da Enpara müşterisi tarafından para gönderildi ise birkaç basit adımı izleyerek paranızı QNB Finansbank ATM’lerinden kartsız olarak çekebilirsiniz.

  • Telefonunuza, göndericinin işlemi gerçekleştirdiğine dair bir kısa mesaj geldikten sonra en yakın QNB Finansbank ATM’sine gidin. Bu işlemi bir ortak ATM’den yapamayacağınızı unutmayın.
  • ATM’ye geldikten sonra kartsız işlem menüsüne girmek için “Giriş” tuşuna basın.
  • Açılan menüde “Para Çekme” başlığına tıklayın.
  • Yönlendirileceğiniz yeni alt menüden “Cebe Gelen Parayı Çekme” seçeneğine tıklayın ve sonraki adıma ilerleyin.
  • Bilgi girişi yapmanızın isteneceği ekrana yönlendirileceksiniz.
  • Açılan bu yeni ekranda T.C. kimlik numaranızı, kısa mesaj ile size iletilen altı haneli referans kodunu ve size gönderilen tutarı ilgili alanlara girin.
  • Girdiğiniz bilgileri onayladıktan sonra telefon numaranıza tanımlı olarak gönderilen parayı çekebilirsiniz.

QR Kodu İle QNB Finansbank ATM’lerinden Kartsız Para Çekme

QNB Finansbank ATM’lerinden kartsız olarak bir diğer para çekme yöntemi ise QR koddur. Yalnız QR kod ile para çekebilmek için QNB Finansbank müşterisi olmanız ve QNB Finansbank’ın mobil bankacılık uygulamasını kullanıyor olmanız gerekir. QR kod ile para çekme işlemi için ATM’nin yanında QNB Finansbank mobil uygulamasını kullanmanız gerekecek. Günümüzün en kullanışlı teknolojilerinden olan QR kod ile QNB Finansbank ATM’lerinden para çekme işleminin detaylarını öğrenmek için ilgili makalemize Enpara Karekod ile Nasıl Para Çekilir? ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap