QNB Finansbank

QNB Finansbank Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank müşterisi olarak sahip olduğunuz hesabınızın bakiye bilgilerini sorgulama ve gerektiğinde yazılı olarak alma talepleriniz hangi bankacılık kanallarından karşılanabilir? Bunun için kullanılacak çok sayıda bankacılık kanalının tümüne ait detay bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kimlik Bilgileri veya Kart Olmadan Bakiye Sorgulama Yapılabilir mi?

Bakiye sorgulama her ne kadar son derece basit bir bankacılık işlemi olsa da netice itibari ile finansal bilgilerinizin görüntülenmesi anlamına gelir. Bu açıdan bakıldığında kişisel finansal bilgilerinizin görüntülenebilmesi, yazılı hale getirilebilmesi için muhakkak kişisel bilgileriniz gerekir. Gerekli olan bilgiler, bakiye sorgulama için kullanılan bankacılık kanalına göre değişiklik gösterir. Giriş yaptığınız uygulama kimlik numaranızı, parolanızı, şifrenizi, kart numaranızı isteyebilir.

QNB Finansbank Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’taki hesaplarınızın bakiyesini sorgulamak için şubeler, ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve SMS bankacılığından hizmet alınabilir. Kullanılan kanallardan SMS bankacılığı hariç tüm kanallarda bakiye sorgulama ücretsizdir. Bakiye sorgulama için QNB Finansbank resmi bankacılık kanalları dışında herhangi bir kanalı kesinlikle kullanmayın. Dolandırıcılar, kişisel ve finansal verilerinizi çalarak sizi mağdur edebilirler.

Şubeden Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank tüm Türkiye’de 52 şube 12.290 çalışan ile hizmet veriyor. Herhangi bir QNB Finansbank şubesine uğrayarak bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Bakiye sorgulama yapmak için gişe işlemlerinden veya bireysel müşteri temsilcisinden sıra alabilirsiniz. Sıranız geldiğinde görevli personele hesabınızın bakiyesini öğrenmek istediğinizi söyleyerek hem sözlü hem de yazılı olarak hesap bakiye bilginizi alabilirsiniz.

ATM’den Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank’a ait CardFinans Nakit adı verilen bir banka kartınız varsa ATM’den bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Kartınızı ATM’ye yerleştirip şifrenizi girdikten sonra hesap bilgi ve hesap hareketleri gözlem işlemleri dahilinde bakiye görüntüleme yapabilir ve dilerseniz bakiye bilginizi yazdırabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıktan Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank internet şubesine T.C. kimlik numaranız ve Finans Şifreniz ile giriş yaptıktan sonra pek çok bankacılık işlemini dijital ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Bireysel internet şubesinde “Hesap İşlemleri” adımının altında vadeli ve vadesiz hesaplarınızın bakiye bilgilerini ve hesap hareketlerini görüntüleyebilirsiniz. İnternet bankacılığı ile aynı şekilde giriş yaptığınız cep şubeden de bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Aynı menünün altında hesaplarınızı görüntüleyerek bakiye de dahil olmak üzere tüm detay bilgilere ulaşabilirsiniz.

SMS İle Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank, sahip olduğunuz banka kartlarına ilişik ana hesaplarınızdaki bakiyeyi sorgulayabilmeniz için CardFinans Nakit SMS Servisi hizmetini sunuyor. Bu sorgulamayı yapabilmeniz için güncel telefon numaranızın mutlaka QNB Finansbank sistemine kayıtlı olması gerekir. SMS ile bakiye sorgulama için telefonunuzun mesaj kısmına BAKIYE yazıp boşluk bıraktıktan sonra bakiyesini öğrenmek istediğiniz hesabın bağlı olduğu banka kartının son 4 rakamını yazıp 3996 numaralı CardFinans Nakit SMS Servisi’ne göndermelisiniz. Bakiye bilginiz SMS ile size iletilecektir. Gelen bakiye bilgisi karta bağlı ana hesabın bakiye ve varsa ek hesap limitlerinin toplamıdır. Bu sorgulama için operatörünüze 0,65 TL ödeme yapmanız gerekir.

Telefon Bankacılığı İle Bakiye Sorgulama

QNB Finansbank bireysel ve tüzel müşterilerine farklı numaralardan ulaşılan çağrı merkezleri aracılığı ile hizmet veriyor. Bireysel müşteriler 0850 222 0 900 numarasını tuşlayarak, tüzel müşteriler ise 0850 222 1 900 numarasını tuşlayarak QNB Finansbank çağrı merkezine ulaşabilir. Bu hattan hizmet alabilmek için Finans Şifreniz ya da kart şifrenizle giriş yapmanız gerekir. Dilerseniz sesli yanıt sistemini kullanarak, dilerseniz de müşteri temsilcisine bağlanarak bakiye sorgulama yapabilirsiniz.

Yorum Yap