QNB Finansbank

QNB Finansbank ATM İşlem Limitleri ve Saatleri Nelerdir?

QNB Finansbank ATM’lerinden birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Para çekme, para yatırma, EFT gibi işlemleri, hem bankamatik kartlı hem de kartsız gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, talimatlı havale ve hesaba havale işlemleri de ATM’lerden yapılabilmektedir.

QNB Finansbank ATM İşlem Limitleri ve Saatleri

  • Para Çekme:  ATM’lerden günün her saatinde, en az 10 TL ve en fazla 1.500 TL günlük para çekme limiti söz konusudur.
  • Para Yatırma (Kartlı): Kartlı para yatırma işlemini, günün her saatinde gerçekleştirebilirsiniz. Günlük para yatırma limiti, en az 5 TL ve en fazla 19.000 TL‘dir.
  • Para Yatırma (Kartsız): Kartsız para yatırma işlemi, günün her saatinde gerçekleştirilebilir. Günlük limit, en az 5 TL ve en fazla 19.900 TL’dir.
  • EFT (Kartlı): Kartlı EFT işlemi, 9:00 ve 17:15 saatleri arasında, yalnızca iş günlerinde gerçekleştirilebilir. Kartlı EFT işleminde limit, en az 1 TL ve en fazla 10.000 TL’dir.
  • EFT (Kartsız): Kartsız EFT işlemi, tıpkı kartlı EFT işlemi gibi, 9:00 ve 17:15 saatleri arasında, yalnızca iş günlerinde gerçekleştirilebilir. Kartsız EFT işleminde limit, en az 10 TL ve en fazla 19.900 TL’dir.
  • Talimatlı Havale/Hesaba Havale İşlemi: Havale işlemleri günün her saatinde gerçekleştirilebilir. Havale limiti de, en az 1 TL ve en fazla 10.000 TL‘dir.

QNB Finansbank ATM’lerinde günlük para çekme üst limiti, 1500 TL’dir. Fakat, müşteri tiplerine göre, farklı limitler söz konusu olabilmektedir. Eğer, para çekme limitinizin üstünde bir miktarı çekmek isterseniz, banka sizden işlem ücreti talep edecektir. Ayrıca, limitinizin üstünde çekeceğiniz tutar da en fazla limitiniz kadar olabilmektedir. Örneğin, 1500 TL limiti olan biri, bir günde, en fazla 3000 TL para çekebilir.

QNB Finansbank ATM’lerinin bazıları döviz çekmenize olanak vermektedir. Bu ATM’lerden kartınız ile döviz çekebilirsiniz. Döviz çekme limitinizin üstünde bir miktar çekebilmeniz mümkün değildir.

Kartsız para yatırma üst limiti, 19.900 TL’dir. Bu limit kapsamında, QNB Finansbank’ın döviz kabul eden ATM’lerinden, USD ve EURO’yu, kartsız menüden yatırabilirsiniz.

 

Yorum Yap