QNB Finansbank

Nasıl Enpara Müşterisi Olunur?

QNB Finansbank, Şubesiz Bankacılık hizmeti Enpara, birçok bankacılık hizmetini dijital ortamdan, ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Enpara müşterisi olmak için banka şubelerine gitmeye gerek yok. enpara.com internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Enpara çalışanları verdiğiniz adreste sizi ziyaret ederek başvuru sürecinizi tamamlarlar. Peki internet üzerinden başvuruyu nasıl yapacaksınız?

Enpara’ya Nasıl Başvurulur?

Enpara Ana Sayfa

  • Açılan sayfada, Enpara’ya başvurma amacınızı belirteceğiniz seçenekler yer alacaktır. Bunlardan bir tanesini seçiniz ve Devam butonuna tıklayınız.

Enpara Başvuru Nedeninizi belirtiniz

  • Sonraki sayfada, cep telefonunuzu, T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi  giriniz ve Devam butonuna basınız.

Enpara Kimlik ve İletişim Bilgileri Formu

  • Önceki sayfada devam butonuna bastığınızda, cep telefonunuza bir onay kodu gelecektir. Bu onay kodunu açılan sayfada ilgili yere girerek Devam butonuna basarak devam ediniz.

Enpara Başvurusu Onay Kodu Girme Formu

  • Sonraki adımda, e-posta adresinizi gireceksiniz. Burada ayrıca, Enpara’nın ürün hizmet ya da kampanyalarından haberdar olmak isterseniz, size mail gönderilebilmesi için gerekli izni verebilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Devam butonuna basınız.

Enpara iletişim bilgileri, e-posta formu

  • İzin vermemeniz durumunda, yeni açılan bir bilgilendirme ekranında, size gönderilecek ürün, kampanya vb. bilgilendirme mesajlarının miktarı ve içeriği hakkında detaylı bir açıklama yer almaktadır. Burada, bu bilgilere rağmen, size mesaj gönderilmesine izin vermeyebilirsiniz. Aşağıdaki görselde, izin verilmesi durumunda seçmeniz gereken, Anlaştık izin veriyorum seçeneği seçilmiştir.

Enpara, mesaj gönderim izin onayı bilgilendirme ekranı

  • Bir sonraki adımda, sizden bazı kişisel bilgiler istenecektir. Bunlar mesleğiniz, öğrenim durumunuz, maaşınız ve çalıştığınız yer gibi bilgilerdir. Bu bilgileri girip Devam butonuna tıklayınız.

Enpara başvurusu, kişisel bilgiler formu

  • Enpara başvurusunu internet sitesi üzerinden yapıyoruz. Fakat, belirteceğiniz adrese, bir Enpara çalışanı gelip, size hem gerekli bilgileri, hem de EnCard’ınızı size verecektir. Ayrıca, Enpara sözleşmesini de imzalamanız gerekmektedir. Açılan son sayfada, adres bilginizi ve Enpara çalışanının ziyareti için uygun olacağınız zamanı belirleyiniz ve Devam’a tıklayınız.

Enpara Adres bilgi formu

  • Tebrikler başarı ile Enpara’ya başvurmuş oldunuz. Sonraki adımda, Enpara çalışanının ziyareti yer almaktadır. Gelmeden sizi arayacaklardır. Ziyaretten sonra, Enpara üyeliğiniz aktif olacaktır. Gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

 

2 Yorumlar

  • Enpara’ya sayenizde çok kolayca başvurdum. Ayağımıza kadar gelmeleri çok güzel bir şey diğer bankalardan da bekliyoruz aynı işlemleri. 🙂

  • Ayağıma kadar geldiler, EFT ve hiç bir ek ücret yok. İşte bu yüzden bizlerin bankası 🙂

Yorum Yap