ING Bank

ING Bank EFT Ücreti

ING Bank diğer bankacılık işlemleri ile birlikte EFT işlemleriniz için de uygulanacak ücretleri yıllık olarak belirliyor ve yayınlıyor.  Finans sektöründe hizmet veren tüm kuruluşlar ücret politikalarını müşterileri ile olan ilişkileri doğrultusunda belirler ve uygular. ING Bank da müşterileri ile olan finansal ilişkilerine göre EFT ücretlerinde esneklik sağlayabilmekte. Bu esneklik ücretsiz EFT anlamına gelebildiği gibi daha düşük ücretli EFT anlamına da gelebilir. Bir ING Bank müşterisi olarak bankanızın ilan ettiği genel ücretleri ve EFT hakkında önemli bilgileri öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

ING Bank Düzenli EFT Nedir?

Düzenli EFT aslında sadece ING Bank’a özel bir tanımlama değil. Tüm bankalar düzenli ve ileri tarihli EFT hizmeti sunar. ING Bank da düzenli EFT işlemi için daha uygun ücretler talep eder. Elbette alınan ücretlerde kullandığınız bankacılık kanalı da önemli. Düzenli EFT, periyodik olarak belirli tarihlerde yapılması için talimat verilen para transferidir. İleri tarihli EFT de içinde bulunan günden sonraki bir tarihe talimat verilen para transferidir. İleri tarihli EFT düzenli hale gelirse düzenli EFT olur. İnteraktif kanallardan yapılan düzenli EFT ya da ileri tarihli EFT işlemleri normal EFT işlemleri gibi daha uygun bir şekilde ücretlendirilir. ING Bank, ATM, internet şubesi, mobil bankacılık şubesi, telefon bankacılığı ve doğrudan şubeler aracılığı ile EFT işlemlerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

ING Bank’tan Ücretsiz EFT Mümkün mü?

ING Bank ücretsiz EFT işlemi fırsatı sunan bankalardan. Resmi internet sayfasından ilan ettiği üzere ING Bank, KOBİ Dijital müşterilerine, internet, mobil ve ATM gibi dijital kanalları kullanmaları şartı ile ücretsiz EFT imkanı sunuyor. Bununla birlikte kurumsal anlaşmalarla ya da maaş müşterisi olarak ING Bank’tan ücretsiz ya da indirimli EFT imkanı alabilmeniz de mümkün.

ING Bank EFT Ücretleri Ne Kadar?

ING Bank da her yıl bankacılık ürün ve hizmetleri için alacağı genel ücretleri ilan ediyor. ING Bank EFT ücretleri de bu cetvel içerisinde yer almakta. Sizin için EFT ücretlerini derleyerek alttaki cetvelde sunduk.

 

Bankacılık Kanalı Asgari Ücret Azami Ücret Yüzdelik Oran (%) Detay
Şubeden Hesaptan EFT 70,00 TL 750,00 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Şubeden Hesaptan  Geç EFT 80,00 TL 750 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)Saat 16:00 – 17:15 arasında  yapılan işlemlerden alınır.
Şubeden Düzenli EFT 6,75 TL 6,75 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Şubeden Kasadan EFT 70,00 TL 750,00 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
İnternet Şubesinden EFT 6,75 TL 6,75 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
İnternet Şubesinden Geç EFT 9,5 TL 9,50 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)Saat 16:00 – 17:15 arasında  yapılan işlemlerden alınır.
İnternet Şubesinden Düzenli EFT 4,0 TL 4,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Mobil Bankacılık Şubesinden EFT 6,75 TL 6,75 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Mobil Bankacılık Şubesinden Geç EFT 9,5 TL 9,50 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)Saat 16:00 – 17:15 arasında  yapılan işlemlerden alınır.
Mobil Bankacılık Şubesinden Düzenli EFT 4,0 TL 4,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
ATM’den Kayıtlı EFT 12,00 TL 12,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
ATM’den Geç EFT 15,00 TL 15,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)Saat 16:00 – 17:15 arasında  yapılan işlemlerden alınır.
Telefon Bankacılığından EFT 70,00 TL 120,00 TL 0,40% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Telefon Bankacılığından Geç EFT 30 TL 30 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)Saat 16:00 – 17:15 arasında  yapılan işlemlerden alınır.
Telefon Bankacılığından Düzenli EFT 75,0 TL 120,0 TL 0,40% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Tüzel Müşteriler İçin Toplu Ödeme Sisteminden EFT 3,50 TL 3,5 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
ING KOBİ Dijital Müşterileri İçin EFT Ücretsiz Ücretsiz   Yalnızca İnternet, Mobil ve ATM gibi dijital kanallardan yapılan işlemlerde geçerlidir.

 

Yorum Yap