Garanti Bankası

Garanti Cep ile Nasıl Randevu Alınır?

Garanti Bankası, şubelerden yapacağınız işlemler için, önceden randevu alabileceğiniz bir hizmeti sunmaktadır. Garanti Bankası’nın mobil uygulaması, Garanti Cep ile isteğiniz şubede, istediğiniz zaman aralığı için randevu alabilirsiniz. Böylece, banka şubesinde bekleme sürenizi en aza indirirsiniz. Randevuda belirlediğiniz saatte, seçtiğiniz şubeye giderek, sıra beklemeden işlemleriniz gerçekleştirebilirsiniz. Yazıda, randevu alma işlemi görsellerle anlatılmıştır.

Garanti Cep ile Randevu Alma Adımları

  • Garanti Cep uygulamasını açınız. Ana ekranda yer alan ATM/Şube şeçeneğine basınız.

Garanti Cep Ana Ekranı

  • Açılan sayfada, ATM/Şube işlemlerini yapabileceğiniz bir menü yer almaktadır. Bu menüde Randevu İşlemleri seçeneğine tıklayınız.

Garanti Cep Randevu Alma Menüsü

  • Randevu işlemleri sayfası açılacaktır. Bu sayfada iki tane seçenek vardır:  Randevu Al ve Randevularım. Biz randevu alacağımız için, Randevu Al seçeneğine tıklayınız. Eğer daha önceden randevu aldıysanız, Randevularım seçeneğini tıklayarak, randevularınızı gözlemleyebilir, değiştirebilir ya da iptal edebilirsiniz.

Garanti Cep Randevu Alma Menüsü

  • Karşınıza Randevu alma sayfası gelecektir. Bu sayfada, randevu almak istediğiniz şubeyi, randevu tarihinizi, şubede yapmak istediğiniz işlemin tipini (Nakit işlemleri, hesap açılış işlemleri, başvuru işlemleri, konut kredisi başvurusu ve diğer işlemler) ve randevu için saat aralığını seçerek, Devam butonuna basınız.

Garanti Cep Randevu Alma Seçimleri

  • Sonraki sayfada yaptığınız seçimler gösterilecek ve sizden onay istenecektir. Onay butonuna basarak devam ediniz.

Garanti Cep Randevu Alma Onay Sayfası

  • Tebrikler. Randevunuz aldınız. Randevularınızı, Randevularım seçeneğine tıklayarak yönetebilirsiniz.

Garanti Cep Randevu Bilgileri

 

1 Yorum

  • Bu randevu işini çok iyi yaptılar sıra beklemeden direk şubeye gidiyorum randevumu alıp.

Yorum Yap