Garanti Bankası

Garanti Bankası İnternet Şubesi Avans Hesap Nasıl Açılır?

garanti-bankasi-internet-subesi-avans-hesap-olusturma-1

Hesabınızda para olmadığı durumlarda, çoğu banka sundukları avans hesap hizmetleriyle acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Garanti Bankası Avans Hesap hizmeti veren bankalardan bir tanesidir. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak kolayca Avans Hesap açabilirsiniz. Bu yazıda, Garanti Bankası İnternet Şubesi aracılığı ile Avans Hesap nasıl açılır sorusuna cevap arayacağız.

Garanti Bankası Avans Hesap Açma (İnternet Şubesi üzerinden)

  • İlk adımda, https://www.garantibbva.com.tr/ üzerinden, daha önce tanımlamış olduğunuz şifre ve kullanıcı adı ile Garanti Bankası İnternet Şubesi’ne giriş yapınız.
  • Size öze şube sayfası açılacaktır. Bu sayfanın üst kısmında yer alan menüden, Hesap ve Ürün seçeneğine tıklayınız. Menü aşağıya doğru genişleyecektir. Bu menüden de aşağıdaki görselde de görülen Avans Hesaplarım seçeneğine tıklayınız.

garanti-bankasi-internet-subesi-avans-hesap-olusturma-2

  • Açılan sayfada, Avans Hesap başvurusu yapabilmeniz için gerekli bilgiler yer almaktadır. Bu sayfada yer alan Başvur butonuna basarak devam ediniz.

garanti-bankasi-internet-subesi-avans-hesap-olusturma-3

  • Başvur butonuna bastıktan sonra gelen sayfada, Avans Hesap için talep ettiğiniz miktarı giriniz. Sayfada ayrıca, Avans Hesap ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Dilerseniz sağ tarafta yer alan kısımda yer alan linkleri kullanarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Sayfada, avans hesap güncel faiz oranı bilgisinin yanı sıra, Hesaplama Aracı da bulunmaktadır. Hesaplama Aracı ile kullanacağınız avansın size maliyetini hesaplayabilirsiniz. Gerekli bilgileri girdikten sonra Devam butonuna basarak ilerleyiniz.

garanti-bankasi-internet-subesi-avans-hesap-olusturma-4

  • Açılan yeni sayfada, gelir bilgilerinizi, çalışma şeklinizi ve mesleğinizi girerek Devam butonuna basarak ilerleyiniz.
  • Yeni sayfada, güncel adresinizi ve sosyal güvenlik bilgilerinizi giriniz ve Devam butonuna basarak ilerleyiniz. (Adresinizi kayıtlı bankada kayıtlı adresiniz olarak otomatik bir şekilde seçebilirsiniz. Eğer farklı bir adres girmek istiyorsanız, adres kısmında yer alan (+) butonuna basarak, açılan sayfada yeni adresinizi girebilirsiniz. )
  • Son aşamada, ONAY butonuna basarak işleminizi tamamlayınız. Onay butonuna bastığınızda, işlemin onayı biraz vakit almaktadır. Dolayısı ile lütfen işlem tamamlanan kadar bekleyiniz. Sayfayı kapatmayınız. Avans Hesap başvuru sonucunuz, size hem açılan yeni sayfada, hem de SMS yolu ile bildirilecektir. Avans Hesap başvuru sonucunuz, olumsuz olabilir. Ayrıca, her zaman talep ettiğiniz tutarda onay alamayabilirsiniz. Örneğin 5000 TL’lik talebiniz 4000 TL olarak onaylanabilir.

Yazıda kullanılan görseller, Garanti Bankası’nın İnternet Şubesi’ne ait temsili görsellerdir.

Yorum Yap