QNB Finansbank

Enpara Birikim Hesabı Nasıl Açılır?

Enpara Birikim Hesabı ile gecelik faiz kazanabilirsiniz. Ayrıca, paranızı gün içerisinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Enpara Birikim Hesabı açmak için, enpara.com internet sitesini ya da Enpara mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu yazıda internet sitesi üzerinden nasıl Enpara Birikim Hesabı açabileceği ele alınmıştır.

Enpara Birikim Hesabı hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için; Enpara Birikim Hesabı Nedir? başlıklı yazıyı okuayabilirsiniz.

Enpara.com Üzerinden Birikim Hesabı Nasıl Açılır?

  • https://www.qnbfinansbank.enpara.com/ internet sitesine girilir.
  • Ana sayfada bulunan İnternet Şubesine Giriş butonu tıklanır. T.C. kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapılır.
  • Size özel sayfada, üst menüde yer alan ÜRÜNLER seçeneğine tıklanır. Genişleyen menüden Hesaplar seçeneğine tıklanır.

Enpara Birikim Hesabı Açma Ürünler ve Hesaplar şeçimi

  • Hesaplar sayfası açılacaktır. Bu sayfada daha önceden sahip olduğunuz hesaplar listelenmektedir. Ayrıca, hesap kapatma, hesap açma, hesap hareketleri ve hesap detayları gibi işlemleri bu sayfa üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Birikim Hesabı açmak için, Yeni Hesap Aç butonuna basılır.

Enpara Birikim Hesabı Açma, Yeni Hesap Aç Butonu

  • Yeni Hesap Aç butonuna tıkladığınızda, hesap çeşitleri listelenecektir. Bu listeden Birikim Hesabı seçeneğine tıklayınız.

Enpara Birikim Hesabı Açma Seçeneği

  • Birikim Hesabı seçeneğini tıkladıktan sonra, bir ekran açılacaktır. Bu ekranda, Enpara Biriki Hesabı hakkında bilgiler içeren bir video vardır. Dilerseniz bu videoyu izleyebilirsiniz. Videonun altında yer alan İzledim ve Kabul Ediyorum seçeneğini işaretleyiniz ve Devam butonuna tıklayınız.

Enpara Birikim Hesabı Bilgilendirme Videosu

  • Sonraki aşamada, Birikim Hesabı’nın özelliklerini belirleyeceğiz. Aşağıdaki görselden de görüleceği üzere bu sayfada, Birikim amacınızı, hesap adınızı, hesap açılış tutarınızı (para eklemek zorunda değilsiniz), belirleyiniz. Ayrıca, dilerseniz, birikim hedefinizi ve bu hedefe ulaşmayı planladığınız tarihi de seçebilirsiniz. Gerekli seçimleri ve düzenlemeleri yaptıktan sonra Hesap Aç butonuna basınız.

En para birikim hesabı açma onayı

  • Hesap Aç butonuna bastığınızda, bir ekran açılacaktır. Bu ekranda, Birikim Hesabı’nızın özet bir bilgisi yer alacaktır. Bu ekranda yer alan, Onayla butonuna basarak, Birikim Hesabı’nızı açma işlemini tamamlayınız.

Enpara Birikim Hesabı Onayı

Tebrikler artık bir Enpara Birikim Hesabı sahibisiniz. Vadesiz hesabınızdan buraya kolayca para transfer edebilir ya da Birikim Hesabı’nızdan, vadesiz hesaba para aktarabilirsiniz. Birikim hesabı, Enpara tarafından belirlenen yıllık faiz oranı üzerinden, paranıza gecelik faiz uygulayacaktır. Daha fazla bilgi için, 0850 222 3663 numaralı hattı arayabilirsiniz.

 

Yorum Yap