Banka Kredileri

Cepten Kredi Veren Bankalar

Cepten kredi veren bankaları listeledik. Cep telefonunuza ilgili bankanın mobil uygulamasını indirerek hemen kredi formunu doldurabilir ve kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

QNB Finansbank

Bankanın mobil uygulaması üzerinden ya da SMS ile kredi talebinizi iletebilirsiniz. TC Kimlik numaranızı 5030 numarasına göndererek kredi çekmek için ön başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası

Kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden tüketici kredisi talebinizi 4747’ye SMS’le gönderebilirsiniz. TUKETICI yazıp bir boşluk bırakarak, kimlik numaranızı, kredi tutarını ve geri ödeyeceğiniz vade süresini yazarak talepte bulunabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası

Mobil uygulama İş Cep ya da 4402 numarasına SMS yollayarak SMS İle Kredi Başvurusu yapabilirsiniz.

Odeabank

Bankanın müşterisiyseniz 444 8 444 numarasından, mobil ya da internet şubelerinden kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Krediniz onaylandığı zaman bankaya gitmeniz gerek kalmadan, ilgili tutar vadesiz hesabınıza aktarılır.

Halk Bankası

Kredi taleplerinizi şubeye gitmenize gerek kalmadan Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank

Anında kredi kullanmak için Vakıfbank İnternet Bankacılığını tercih edebilirsiniz

Akbank

20.000 TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarınız şubeye gitmenize gerek kalmadan hesabınıza aktarılır. Kredi almak için internet üzerinden talep edilen formu doldurmalı ve banka müşterisi olmanız gerekir. Başvuru onaylandığı zaman kredi kısa sürede hesabınıza yatırılır.

Yorum Yap