Finans ve Ekonomi

Çalışmayanlara Kredi Veren Bankalar

Bankalar farklı kampanyalar üzerinden müşterilerine birçok kredi desteği sunmaya devam ediyor. Kredi verilirken gelir belgesi, tapu ve kefil gibi beyanatlar bankalar tarafından istenebiliyor. Gelir belgesi olmayan kişiler bankalardan kredi çekemiyordu. Günümüzde bankalar bu konu üzerinden daha fazla müşteriye ulaşabilmek için gelir belgesiz kredi kampanyaları sunmaya başladı. Çalışmayana gelir belgesiz kredi alabilmek için bankalar bazı şartlar istemektedir. 2019 yılı ile bankalar çalışmayanlara gelir belgesiz kredi vermek için;

18 yaşından büyük olmanız,

Tapu veya taşınmaz mal varlığınız,

Kefalet göstermeniz gibi talepleri karşıladığınız zaman bankalar çalışmayanlara gelir belgesiz kredi verebiliyor. Bu koşulları sağlıyorsanız uygun faiz oranları üzerinden kredi çekebilirsiniz. Gelir belgesiz kredi veren bankalar;

 

Akbank

2019 yılında da çalışmayan vatandaşlara gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında bulunan Akbank istenen şartların sağlanması durumunda kredi verebiliyor. 50.000 TL ye kadar kredi veren Akbank %0.5 faiz alıyor. Banka kredide 72 aya kadar da taksitlendirme yapabiliyor.

 

N Kolay Kredi

30.000 TL ye kadar kredi talep edebilirsiniz. Bu kredi verilirken herhangi bir gelir belgesi istenmiyor. Kredide %0,3 şekkinde faiz uygulanıyor. Çekilen miktara göre de taksitlendirme yapılıyor.

 

Ziraat Bankası

Bu yılda çalışmayanlara gelir belgesiz kredi veren ziraat bankası 25.000 TL ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Banka krediler %0.4 gibi bir faiz istiyor.

 

CEPTETEB

30.000 TL ye kadar krediyifaizle veren TEB72 aya kadar taksit imkânı sunuyor

 

En para

Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara.com çalışmayan kişilere kredi veren bankalardan bir tanesidir. 30.000TL ye kadar kredi veren Enpara üstelik taksit faizi de istemiyor.

 

İNG Bank

İNG Bank gelir bazı şartlarda gelir belgesi isteyen bankalardan bir tanesi. 50.000 TL ye kadar kredi veren banka taksit faizi de almıyor.

 

ODEA BANK:

35.000 TL ye kadar kredi sunan ODEA Bank kredi çeken kişileri sigorta kapsamına alıyor.

Bu bankalar dışında gelir belgesiz kredi veren diğer bankalar ise; Bakıf Bank, Halk Bankası, DenizBank 

İş Bankası olarak karşımıza çıkıyor. En uygun faiz ve taksit imkânlarını araştırarak ihtiyacınız olan krediyi bu bankalardan çekebilirsiniz.

 

Yorum Yap