Banka Kredileri

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar 2019

Sizin de birden çok bankaya borcunuz bulunuyorsa, borç temizleme kredisi alabilir ve tüm borçlarınızı tek bir banka üzerinde kolayca toplayabilirsiniz. 2019 yılında bankalar avantajlı kampanyaları üzerinden borçlarınızı yapılandırmanızı sağlıyor.

Borç Transfer Kredileri

Borç kapatma başlığı altında bankaların verdiği bu kredi hizmetinde temel amaç diğer bankalara olan borçları tek bir banka üzerinde toplamaktır. Kredi taksitlerini öderken güçlük çeken kişiler için bu kredi türü son derece değerlidir. Borcunuzun bulunduğu bankaya giderek kredi ödemesini yapamayacağınızı ve nakit sıkıntısında bulunduğunuzu belirtin. Daha sonra ise “yapılandırma” adı altında banka sizlere yeni kredi teklifinde bulunur. Eğer bankanız yapılandırma gerçekleştirmiyorsa diğer bankalara da başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Toplam yapılacak ödeme üzerinden yeni bir kredi çekebilirsiniz. Bu kredi ile borçları kapatıp, yeni çekilen kredinin ödeme vadesini belirleyebilirsiniz. Bu hizmetteki amaç vadeleri uzatarak aylık taksit ödemelerini düşürmek ve kredi ödemelerini kolay hale getirmektir. 2018 yılından bu yana bankalar borç kapatma kredisi adı altında kredi kampanyaları sunar.

QNB Finansbank

Banka 48 aya varan vade üzerinden borç transfer kredisi sunuyor. En uygun faiz oranları ve esnek ödeme imkanları ile siz de ödemelerinizi tek bir çatıda toplayabilirsiniz. %1,33’den başlayan faiz oranları üzerinden bankalara olan tüm borçlarınızı QNB Finansbank üzerinde toplayabilirsiniz. Borç transfer kredisi sayesinde ihtiyaç, taşıt ve kredi kartı borçlarınızı QNB Finansbank’a kolayca transfer edebilirsiniz. Konut kredisi bu kapsamda değerlendirilmemektedir. Faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişebilir. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz bankanın adresine göz atabilirsiniz.

Şekerbank

Şekerbank borç transfer kredileri üzerinden bankalara olan tüm borçlarınızı temizlemenize yardımcı oluyor. Uygun faiz oranları üzerinden kredinizi rahatlıkla ödemek için Şekerbank borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz. %1,86 faiz oranları ve 48 aya varan vade üzerinden kredilerinizi alabilirsiniz. Bu kredi hizmetinde 500 TL kredi tahsis ücreti alınır.

Vakıfbank

Vakıfbank’ta borç transfer kredisi veren bankalardan bir tanesidir. Vakıfbank şubelerine giderek en uygun faiz oranları üzerinden kredinizi çekebilir, diğer tüm bankalara olan borçlarınızı temizleyebilirsiniz. Vakıfbank borç transferi konusunda detaylı bilgi için internet adresine göz atabilirsiniz.

Akbank

Diğer bankalara olan borçlarınızı kapatmak için için Akbank borç transfer kredisinden yararlanabilirsiniz. 1,84’den başlayan faiz ve 48 aya varan vade seçenekleri ile Akbank borç transferi hakkında daha detaylı bilgi almak için resmi internet adresine giriş yapabilirsiniz.

Denizbank

“Transfer kredi ile tüm borçlara elveda” adı altında verilen kredi kapsamında avantajlı faiz oranları kefilsiz olarak sunuluyor. Başvuru için gerekli olan belgeler ise

Gelir belgesi, Nüfus cüzdanı, Son aya ait resmi fatura ya da ikametgah belgesidir.

Sizde yukarıda yer alan borç kapatma kredisi tekliflerini inceleyerek, en uygun faizli krediyi kullanabilirsiniz. Borç kapatma kredisi alabilmeniz için kredi notunuza bakılır. Kredi ödemelerini 3 ay art arda yapmadığınız zaman bankalar yasal yollara başvurur. Bankalar yasal yollarla ödemesini borçludan alamıyorsa kredi borcunu varlık şirketine satar. Bu tür sıkıntılı süreçler yaşamak istemiyorsanız borçlarınızı zamanında ödemelisiniz. Ödeme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız borç transfer kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Yorum Yap