Kredi Kartı

Blokeli Kredi Kartı Veren Bankalar

blank

Bloke teminatlı kredi kartı veren bankalar kredi ya da kredi kartı borçlarını düzenli şekilde ödemeyen kişiler için alternatif bir ödeme sistemidir Bu kredi kartı türü borçlarını kapattıkları halde kredi kartı alamayan kişiler için yapılır.

Bloke teminatlı kredi kartı veren bankalar;

TEB, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Finansbank, Ziraat Bankası, Denizbank, Garanti bankasıdır. Blokeli kredi kartlarının, normal kredi kartlarından herhangi bir farkı bulunmamaktadır. Bloke teminatlı kredi kartına bankalar yalnızca mevduat blokesi koymaktadır. Bloke teminatlı kredi kartı başvurularını banka şubesinden ya da internet şubesinden kolayca yapabilirsiniz. Teminatlı kredi kartları, diğer kredi kartları gibi alışveriş yapmanızı sağlıyor. Ayrıca bu kredi kartlarını kullanarak puan biriktirebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Bloke kartlarda bloke miktarı banka müşterisi tarafından belirlenir. Banka tarafından onaylanması durumunda kart verilir.

Bloke Teminatlı Kredi Kartı

Müşterinin sunduğu bloke oranlarına göre 3 bin TL, 5 bin TL arasında bloke kredi kartı alabilirsiniz. Bankalar bloke teminatlı kredi kartı konusunda çeşitli kampanyalar sunabiliyor. Kredi puanı düşük olanlar, bu kartları kullanarak teminatlı kredi kullanımından yararlanabilir.

Ziraat Bankası Bloke Teminatlı Kredi Kartı

T.C. Ziraat Bankası, müşterilerine teminatlı kredi kartı veriyor. Ziraat şubelerinden direkt başvuru yaparak, bu karttan yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası Bloke Teminatlı Kredi Kartı

Garanti bankası teminatlı kredi kartı ürünü, klasik kredi kartı ile aynı özelliklere sahip. Ancak bu kartı almak için bankanın sunduğu prosedürlerin sağlanması gerekir. Kredi notu düşük olan kişiler ve banka borçlarını ödeyenler bu karttan yararlanabilir.

Kuveyt Türk Blokeli Kredi Kartı

Kart için başvurular sadece banka şubesinden başvuru yapılabiliyor. Banka şubesine giderek, kullanmak istediğiniz teminat miktarının

Yorum Yap