Akbank

Akbank Direkt Telefona Nasıl İndirilir?

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık, dijital bankacılık anlayışının en önemli iki hizmetidir. Akbank Direkt, Akbank’ın mobil uygulamasıdır ve hemen hemen tüm bankacılık işlemlerini bu uygulama sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Peki, Akbank Direkt’i telefonunuza nasıl indirebilirsiniz?

Akbank Direkt’i Telefona İndirme Adımları

  • Samsung gibi Android işletim sistemine sahip bir telefonunuz varsa; Akbank Direkt’i, telefonunuzda yer alan Google Play uygulaması aracılığı ile indirebilirsiniz. Bunun için uygulamayı açınız ve arama kısmına Akbank Direkt yazıp arama butonuna basınız. Arama sonuçlarından Akbank Direkt’i tıklayıp, Yükle butonuna basınız.
  • Telefonunuz IPhone ise; telefonunuzda yer alan App Store uygulamasını çalıştırınız. Arama kısmına, Akbank Direkt yazınız ve arama işlemini gerçekleştiriniz. Arama sonuçlarında ilk sırada çıkan, Akbank Direkt uygulamasına tıklayınız ve Yükle butonuna basarak uygulamayı indiriniz.
  • Bir diğer yöntem de, Akbank Direkt uygulamasının indirme linkini SMS ile edinmektir. Bunun için, Mobil yazarak 4425‘e  SMS gönderiniz. Telefonunuza Akbank Direkt Mobil uygulmasını indirebileceğiniz bir link gelecektir. Bu linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsiniz. Gönderdiğiniz SMS, cep telefonu operatörünüz tarafından bir SMS ücreti ile ücretlendirilecektir.

Akbank Direkt uygulamasını indirdiniz. Şifre alıp, uygulamaya giriş yaparak, bankacılık işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. Akbank Direkt Şifresi Nasıl Alınır? başlıklı yazımızı okuyarak şifre alma işleminin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

1 Yorum

Yorum Yap