Banka Kredileri

70 Yaşındaki Kişilere Kredi Veren Bankalar

Acil nakit ihtiyaçları konusunda insanların kredi onayı alabilmeleri bazı kriterleri karşılaması gerekmektedir. Kredi kullanımı şartları arasında başvuran kişinin yaşı önemli bir kriter olarak yer almaktadır. Günümüzde yaş sınırının üst sınırlara doğru çekilmesi ile beraber 70 yaşa kredi veren bankaların sayısı artış göstermiştir.

70 Yaşındakilere Kredi Veren Bankalar

Ülkemizde yaş ortalamasının yükselmeye başlaması ile beraber bankalar da kredi çekme yaşını arttırmıştır. Emeklilere kredi kullanma yaş sınırı konusunda belirli limitleri olan bankalar tarafından artık 80 yaşa kadar yaş durumu esnek hale gelebilmektedir. Bu yeni güncelleme ile beraber emeklilere yaşlılıklarını rahat bir şekilde geçirmeleri için maddi destek sunulmaktadır. 70 yaş üstü kredi veren bankalar arasında;


Ziraat Bankası

Vakıfbank

Denizbank

TEB

ING Bank

Aktif Bank

Şekerbank

75 Yaş Üstü Olan Kişiler Kredi Çekebilir Mi?

Krediden yararlanmak isteyen emekliler tarafından sürekli olan bu sorunun cevabı merak edilmektedir. Günümüzde pek çok banka 75 yaşa kredi veren vermektedir. Hatta bazı bankalara kredi yaş sınırı 80 yaşına kadar çıkabilmektedir. Denizbank kredi yaş sınırı konusunda 75 yaşını son limit olarak belirlemiştir. 75 yaşında kredi kullanmayı düşünen kişiler kredi başvuru formunu doldurabilir.

80 Yaşında Kredi Çekebilir Miyim?

80 yaş üstü kişilere krediyi sadece Aktif Bank vermektedir. Aktif Bank emekli kredisi konusunda 80 yaşındaki müşterilerine 3 yıl vadeli ihtiyaç kredilerinden yararlanmalarını sağlamaktadır. Bununla beraber Vakıfbank ve Ziraat Bankası emekli kredi paketleri de yer almaktadır. Bu bankalardan çekmek için dikkat edilecek konu doğru hesaplamadır. Kredi vadesi ile yaşın toplandığı zaman 80 yaşını aşmamak gerekir.

Yorum Yap